Frågvis

Ska jag ta och vara lite modern?

Jag är lite sugen på att göra saker jag inte brukar göra. Det ska visst vara förändring på gång i mitt liv, så då kan jag lika gärna testa att göra saker annorlunda när andan faller på.

Det är sällan jag (medvetet) följer trender. Jag har nästan gjort det till en principsak att inte göra som alla andra. Men nu tror jag faktiskt att jag ska göra tvärtom.

På var och varannan blogg numera finns det en liten, relativt statisk, lista med inlägg som är extra bra. Kanske har det alltid funnits såna listor, men jag har inte lagt märke till dem förrän nu på senare veckor.

Nu tänkte jag vara lite modern och vilja ha en sådan lista jag med. 😀 Så smidigt att de bästa och mest läsvärda inläggen alltid är synliga och inte göms borta i arkivet.

Jag ska sätta mig och bläddra igenom mina skriverier när jag hinner. Jag tror att jag vet ungefär vilka inlägg jag kommer att välja ut till den här listan.

Men jag skulle även vilja veta vilka inlägg DU tycker om. Vilka är mina bästa inlägg?

6 Comments

 • mamma

  Vilken svår fråga! Jag tycker alla dina inlägg är bra, en del får en att gråta, en del skratta och en del, ja, bara så bra skrivet <3 Att välja är en svår grej. Det jag vet är att du är så himla duktig att skriva och hoppas du fortsätter med det <3

  • Kirsi

   Hehe. Svår? Jag tycker att det är en väldigt enkel fråga. 🙂

   Men finns det någon du kommer ihåg speciellt?

 • Britt-Marie Åkerlund

  Jag håller med din mamma! Det skulle vara grymt svårt att välja ut några speciella inlägg. Det skulle vara som att säga att övriga inte är lika bra och det blir fel. Kanske kan du välja efter ditt hjärta? Känn efter vad som känns mest angeläget och viktigt. Ett litet tips, bara.

  • Kirsi

   Visst kan det bli svårt att välja ut vissa om det finns många att välja bland. Men jag tycker inte att det betyder att övriga inlägg inte är lika bra, om man väljer ut några som är extra bra.

   Jag har vissa favorit-inlägg, en del vet jag precis när de skrevs och vad de heter, andra får jag leta efter. Så nu läser jag mest och inser att det finns många som jag tycker om.

   Det var lite därför jag bad om hjälp. 😉

 • Leena Kivioja

  Vilket inlägg som är bäst??
  Du har inga enklare frågor heheh
  De inlägg du skrivit efter när något får skrivas om har ju varit såna man kommer ihåg…..en bit in på när det blev aktuellt med det bipolära, när du ska bli moster osv
  Det vardagliga är sånt som man typ bara följer av bara farten men sen när det händer något kan man kalla det stort då skriver du med en sån “kraft” att man blir fascinerad osv.
  Du är en duktig “författare” redan så en annan som skriver så lite tycker ju du gör ett really great job….

  Bra att prova nya saker iaf livet är ju så, vi förändras med tiden osv vänner kommer o går osv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.