Kaffemonster

Utvalda inlägg

Nu finns det en rubrik till vänster som heter “Utvalda inlägg”, där jag har samlat några av de blogginlägg som av olika anledningar har lite extra betydelse för mig. Någon extra ordningsam variant av Kirsi har dessutom varit framme och delat upp de utvalda inläggen i kategorier.

Det finns så många inlägg som betyder extra mycket eller som jag är extra nöjd med. Jag har lite svårt att välja de som ska vara utvalda, så den där listan kommer att revideras en del den närmsta tiden.

Jag har också petat på flattr-knapparna så att man numera kan flattra enskilda bilder i fotosamlingen. Den här till exempel: https://www.kirsi.se/2013/05/11/min-basta-jenna/jenna6/

Så flattra på! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.