Andras kloka ord

Brorsan är snäll

Äntligen, efter fem månader i garderoben, är den vita kladd-tavlan uppe!

Eftersom jag själv är lite rädd för den otäcka borrmaskinen, så är jag beroende av att någon annan borrar hål åt de skruvar som ska hålla upp saker på väggen. Idag kom brorsan ner och hjälpte mig. Whiteboarden pryder numera hallväggen. Nu är det möjligt att skriva affirmationer och folks kloka ord, så att de är synliga för alla som passerar hallen. Jag är så glad! 🙂

Min plan är nämligen att höja självkänslan på samtliga boende och besökare i den här lägenheten, genom att med någorlunda jämna mellanrum skriva nya affirmationer, kloka ordspråk och andra positiva texter på tavlan.

citat140216

Dagens text är hämtad ur boken “Förlåtelsens helande kraft” av James van Praagh.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.