Kaffemonster

Ask and it will be given to you

Idag blev jag väckt av att universum skakade om mig, pekade på Youtube och sa åt mig att titta på bra saker. Så här på rakt av kan det tyckas att det är ju precis vad jag fyller alla mina dagar med, och egentligen är det ganska sant. Att jag vill skriva om denna gång beror enbart på upplevelsen av att det träffade exakt rätt nu, att det var precis så här jag behövde starta min dag.

Egentligen var det telefonen som pingelingade med ett ljud som inte alls lät som väckarklockan. Youtube-appen meddelade att det har kommit en ny video med Preston Smiles. För trött, orkar inte titta. Men Prestons videor är alltid så inspirerande, så jag kan blunda vidare och bara lyssna. Japp. Jag behövde höra det han hade att säga. Precis det.

Jag behövde någon som tröstar mig. Jag bad om någon som kan trösta mig. Här är någon som tröstar mig.

Love it!

One Comment

  • Vidde

    En liten stund får man gnälla. Sedan får man lägga det i en av tre högar; någon annans problem, saker man inte orkar fixa och alltså är ok med (gå vidare) eller saker där man är en del av lösningen. Det var typ det han sa i videon va? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.