Andlighet

Fullmåne 22.22

Ikväll kl 22.22 är det fullmåne. Det är ganska intressant att klockslaget är just 22.22, som ju är ett så kallat mästarnummer. Att upprepat se en rad tvåor brukar också vara ett tecken från änglarna att man är på rätt väg, allting kommer att ordna sig. 22.22 står bland annat för att läka sig själv, att förvänta sig att det man länge har strävat efter är på väg att manifestera och för det gudomligt feminina.

Året 2018 i sig är ett år för det gudomligt feminina och månens kraft är en feminin sådan. Så nu är dags att verkligen känna in den feminina urkaften i oss alla (ja, även i män, då vi alla besitter det gudomligt feminina och det gudomligt maskulina) och låta den komma till ytan.

Den feminina kraften är omhändertagande och kärleksfull. Den är inkluderande och tillitsfull. Den är tillåtande och accepterande. Den feminina kraften förstår och erkänner att vi är alla en och samma, och den låter allting att hända i sin egen takt, utan att forcera.

Fullmånen är alltid speciell, men under dagens fullmåne är det också en månförmörkelse som ska vara ovanligt länge. http://www.popularastronomi.se/2018/06/total-manformorkelse-den-27-juli-2018-sa-ser-du-manen-bli-rod-tillsammans-med-mars/

Detta ger upphov till extra speciella energier. I andliga kretsar pratas det om att denna fullmåne med månförmörkelse är den punkt då “the shift” ska ske – dvs. det kollektiva mänskliga medvetandet skiftar från att ha varit styrt av rädsla till kärleksbaserat. Vi får väl se, hur vi känner oss på lördag morgon.

Stenar, armband, kortlekar och andra magiska ting kan läggas på laddning i månljuset. Men tänk på, att vissa kristaller som träffas av solljus kan fungera på samma sätt som ett förstoringsglas och fokusera ljuset så pass att det blir varmt och kan tända eld. Försök att ha klara kristaller i skugga eller på eldfast underlag.

 7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.