Kaffemonster

Vilken helg

Vilken noob. Vilken klant. Jag lyckades tydligen göra bloggen alldeles oåtkomlig i helgen.

Någonstans i mitt virrvarr av all inspiration och allt jag vill göra, så blev jag distraherad och hamnade tillslut vid mitt konto hos mitt webbhotell. Jag började radera gamla subdomäner, såna som inte längre används, och en stund senare var det rensat och fint på kontot. Jag gick vidare till andra saker att göra och tänkte inte mer på det.

Idag låg bloggen nere.

Jag borde givetvis ha kollat att allting fungerade efter allt mitt raderande. Även om jag var helt säker på att jag bara tagit bort sådant som inte använts på flera år, så var det tydligen så att något var i bruk.

En subdomän för databaskopplingen, visade det sig. Varför det ens fanns en subdomän som pekade mot databasen vet jag inte. Och varför jag inte insåg sambandet och bara raderade rakt av vet jag heller inte.

Men men, det resulterade i lite äventyr idag, så jag kan inte påstå att livet är trist. Bilden i början av detta inlägg är dessutom stulen från internet.

 5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.