Samarbeten

Skogskaffe – från Kafferosteriet Koppar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kafferosteriet Koppar.

Medan jag skulle ta med smörgåsar till skogen idag, ansvarade min vän för att ta med kaffet. Och hon köper sitt kaffe via kaffebrev från Kafferosteriet Koppar.


Jag blev väldigt förtjust i konceptet att prenumerera på nymalt, ekologiskt kaffe när jag hörde talas om det för första gången i våras. Men jag har inte kommit mig för att prova det förrän idag.

Och visst var kaffet lite extra gott! Inte bara för att vi var i skogen, där all förtäring alltid är lite godare än annars, utan det var något annat som tydligt sipprade igenom och visade att det här inte var det vanliga slentrianmässiga kaffevalet. Jag antar att det är bättre kvalitet, helt enkelt.

För den som själv vill få nyrostat, ekologiskt kaffe hem till dörren alldeles fraktfritt, kan prova att beställa lite genom att klicka på bilden nedan. Är man inte nöjd med sitt kaffe, så har företaget en nöjd kund-garanti som ger pengarna tillbaka.


6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.