Smycken

Trollsländor från Tjeckien

Jag fullständigt älskar pärlorna med trollsländor. De kallas för coins och är platta glaspärlor som jag beställer från Tjeckien.

Det kom hem en helt ny omgång för inte så länge sedan, och jag har njutit så mycket av att få skapa smycken med dem. Nya färger som passar till nya pärlor, nya möjligheter och nya inspirerande experiment. Jag älskar verkligen att skapa smycken, speciellt med dessa pärlor.

Den här gången gjorde jag inte bara armband, som alltid förut, utan nu blev det lite örhängen också.

Shopen är uppdaterad med en massa nyheter, bland annat just med Dragonfly Glass Coin. Gå in och titta lite.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.