Annons för Kreativa Kristaller 5D,  Smycken

Skogsrå

Ibland när man går i skogen så känner man att det är ett alldeles speciellt ställe man har hamnat på. Man känner sig iakttagen, atmosfären är lite vördnadsfull och det känns som att hela skogen håller andan. Det syns på trädstammar och mossbeklädda stenar att stället är både heligt och lite skrämmande. Balansen och gränsen mellan vad som är heligt och vad skrämmande är just varför skogen håller andan och betraktar och väntar. Skogen och dess väsen vet exakt hur katastrofal människan kan vara. Så de väntar med andan i halsen och skräckblandad nyfikenhet i hjärtat på tecken som bekräftar om just den här människan är farlig eller harmlös, ska skräcken dras igång eller går det bra att behålla lugnet och låta människan fortsätta i lugn och ro?

Ur den känslan av vara iakktagen och att trampa in på osynliga väsens heliga territorium växte kollektionen Skogsrå. Ett skogsrå är ett väsen som råder och vakar över skogen och djuren. Enligt gammal folktro gestaltade sig skogsrået som en vacker kvinna med ihålig rygg och man var rädd för henne eftersom hon manipulerade män.

När jag, i egenskap av häxa, känner in energierna i både känslan av iakttagelse i skogen och det väsen som är skogsrå, så handlar det om att beskydda och ta hand om, se till att alla mår bra och att se det vackra i allt som är naturen.

Smyckena i kollektionen Skogsrå är menade för den som har eller vill ha en nära relation till naturen. Den som värnar om naturen och trivs bra i skogen. Samtliga smycken innehåller mossagat.

Mossagat, som andra agater, är jordande och stabiliserande. Den hjälper oss att se allt det vackra som omger oss och påminner oss om naturens helande krafter.

Samtliga nedanstående smycken finns att köpa i shoppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.