Kaffemonster

Vetenskap

Det måste väl ändå vara vetenskapligt bevisat att alla bästa tankar alltid kommer när man har lagt sig för att sova. Natten är inte till för att sovas, den är till för att den lilla tankesnurran ska hitta på en massa saker som är mer eller mindre värda att tänka på. Förr i världen funderade jag på att uppfinna en tankeinspelare, så jag kunde komma ihåg allt smart jag tänker på när jag ska somna, men det är alldeles för tankekrävande 😉

Så istället har jag återupptagit det här med att ha block och penna vid sängen. Smaaart, tycker man ju då. Mmmhm. Väldigt. Där ligger jag i mörkret med anteckningsboken på magen, blundar och skriver allt jag orkar. Det får plats med ungefär sex rader per sida, måste ju se till att ha extra långa radavstånd så jag kan vara säker på att inte skriva på det jag redan skrivit. Och i genomsnitt tre ord på varje rad… Borde man vara förvånad över att jag inte kan läsa hälften av det jag skrivit sen på morgonen när jag vaknat? 🙂

Normalt folk skulle väl anteckna lite i mobilen, med öppna ögon, när de vill komma ihåg något… Meeen, tur är väl det att jag inte är normal! 😀 annars skulle det vara lite mer meningslöst med att skriva här än det är nu.

Sådådå. Nu är det dags att ligga i sängen och dra ingång de stora funderingarna igen. Ska bli spännande att veta vad de ska handla om idag… 😉

Dagens favorit: Gnarls Barkley – Crazy

One Comment

  • Syster nr 1

    Ja du….är nog den stora anledningen till att folk inte sover på nätterna och måste gå på en massa piller för att sova….Själv så snurrade jag runt i natt för att allt skit bara snurrar i mitt lilla huvud där det egentligen inte finns något vettigt, mer än två hjärnceller och båda är handikappade….
    Väntar dock på att få in min tv här så att jag kan somna till animalplanet eller discovery haha, fast problemet e den att oftast så kommer d nått intressant…..

    Ha d bäst Love you Puss & kram på du

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.