Kaffemonster

Livsnödvändighet på rymmen

Var är mina kaffefilter? Var? Vilken kartong? Tänk, tänk, tänk! Hur såg den ut? VAR ÄR DE? Förbannade filter! Snabbkaffe! Jag har snabbkaffe! Var? Vattenkokarsaken? Var är den? Fullt med grejor på spisen, glöm vattenkokningen. Men snabbkaffet?? Det måste funka med varmvatten ur kranen bara… Kaffe? :s

Så såg min morgon ut idag. Sprang runt här som ett skrämt rådjur som letade efter en räddning. Nyvaken, rufsig och sur. Med koffeinabstinens så det bara smaskade om det. Måste ha mitt KAFFE! Jag fick inget kaffe imorse 😐 Jag tror inte jag har väntat på dagens första kopp kaffe så länge som imorse sen… ja, sen jag började dricka kaffe. Tacka vet jag min älskling, kaffemaskinen, på jobbet 😉 Kaffe är en nödvändighet, men det behöver nödvändigtvis inte vara gott. Så länge det är någorlunda svart och innehåller lite koffein så går det nog ner. Det finns få saker här i livet som är så nödvändiga som morgonkaffet. 😉 Frukost klarar jag mig utan, men det är frågan om överlevnad när det kommer till morgonkaffet…

En annan livsnödvändighet är ju datorn. 😀 Vad skulle jag ta mig till om jag inte fick terrorisera alla jag känner på msn? Vilken abstinens att inte få kolla mailen var tredje minut! Såå… vem orkar skramla ihop datorbordet när man bara kan ställa burken, skärmen, tangentbordet och kabelhärvan på golvet? Det var ju dessutom synd om den stackarn som fått stå helt avstängd i två dagar… Kolla in min charmiga datorhörna 😉

Om det inte framgår av texten ovan, så har jag alltså flyttat. Till en tvåa! 😐 Har lite blandade känslor om det. När jag tog beslutet att flytta så var det av tre orsaker. Hyran, städningen och nödvändigheten. Hyran – för mycket. Sänkte den med nästan 2000 nu. Städning – vet du hur jobbigt det är att städa 83 kvm?? Det säger väl allt! Nödvändigt – det kändes lite väl stort för mig och ungarna bara. Särskilt med tanke på att ungarna sover hos mig ändå, och deras leksaker alltid var överallt utom i rummet där de skulle vara. (nåja, kan ju ha haft med städningsbiten att göra en del också). Meeen, nu vet jag inte riktigt. När vi stuffade in alla grejor här så fick vi inte ens plats att sova här. Det var så man varken kom in, eller ut när man väl tryckt sig in. Ett rum och 20 kvadrat mindre!! Jag kommer få cellskräck… 😐 Kanske är det bara en vanesak.

Testade det där. När jag sitter och terrar folk vid datorn så sitter jag ju inte still. Jag skriver lite, så knatar jag runt i lägenheten och luftar tankarna, så sätter jag mig igen och skriver lite, upp och går runt. Och här finns det ju inet så mycket plats att gå runt på! 😐

Där är en till nödvändighet. Knata runt nervöst helt borta i min egna lilla värld och fundera på alla saker jag egentligen vill glömma. Mysa åt saker som är värdefuklla och som jag vill minnas i sin helhet så länge jag kan. Drömma ihop scenarion som aldrig kommer att hända bara för att bli smått besviken när det verkligen visar sig att det inte hände… vet inte varför, men jag måste få göra det.

Nu börjar jag få ont ryggen av att sitta, ligga och lite mittemellan när på golvet, så det får bli till att ligga ner på lite mjukare nu. Gissa var vi sover?! *trumvirvel* På madrasserna på vardagsrumsgolvet! 😀 Har inte hunnit få ihop sängen än. Det var ju viktigare att göra plats för datorn än skruva ihop den…

Vad säger du? Skulle jag vara beroende?? Neeejdå.. inte jag inte 😉 Vare sig av kaffe, datorn, kommunikation i textform eller min drömvärld… nejnej-inte då! Det handlar bara om prioritering 😉

Dagens favorit: Takida – Jaded

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.