Kaffemonster

Enastående?

Jag håller som bäst på att känna efter huruvida jag vill acceptera mitt nuvarande civilstånd eller inte. Och på vilken nivå jag vill godta det. Singel. Uh… SINGEL… vilket deprimerande ord. Singel. Ensam. Helt själv. Solo. Singel. Ensamstående…? Eller kanske ensam… ensamSTÅENDE… Enastående! Singel. Oberoende. Ensam. Stark… SINGEL!

Näe… jag vet inte hur jag ska ställa mig till saken. Alla dessa ord har både en positiv och en negativ klang i dem. Meh! Man gör det till vad man vill göra det till, tänker du då kanske. Och visst är det så. Om jag bara visste vad jag ville göra det till. Vissa stunder är det lite av “Wohoo!” 🙂 Medan andra vill jag inget hellre än att få vara någons gumma. Då menar jag inte som i när mamma säger “Men gumman då…”. Visst, jag är mammas gumma… 😉 men jag vill ju vara någons älskling/gumma. Det är så skönt att inte behöva fundera på någon annans känslor på det viset. Att inte ha någon som upptar tankarna dygnet runt och slippa skicka gulliga sms… Samtidigt… Jag vill ju skicka gulliga sms. Jag vill få gulliga sms och nöjet som följer med att få le lite fånigt och inte tänka på någon annan än that special someone…

Nåja. Den tiden kommer ju det med. Nu ska jag vara glad över att jag fortfarande står upp trots allt. Och jag vägrar lägga mig ned (så mycket). Så irriterande det är. Vetskapen om att rätt vad det är så kommer det. Plunk, klappar till en rakt i pannan och så sitter man där, helt bortom denna värld och ler dumt åt ett sms som säger “Kram”. Orkar jag vänta då? 😐 Vore det inte så mycket enklare om man bara kunde planera in det?

Jag har börjat drömma om en viss person. En högst olämplig kandidat för min längtan efter någon att tänka på. 😐 Nattdrömmar, visserligen. Drömmar jag inte medvetet styr över. För tydlighetens skull, alltså inte dagdrömmar där jag själv bestämmer vem och vad jag ska drömma om. Undrar just varför han envisas med att dyka upp… Som om jag inte är nog förvirrad helt på eget bevåg! Neejdå… Nu ska det undermedvetna sätta ännu fler griller i huvudet på mig… Mmmhm. Så är det. Misstänker att det börjar bli hög tid för lite skoshopping igen 😉

Undrar du varför jag aldrig skriver något positivt? Jag med ibland. Men en viss pik i åtanke vill jag bara påpeka stundens förklaring till det. Anledningen till att jag inte skriver om något positivt är att mina bra intryck, uttryck, påtryck, avtryck… ja, tryck av olika slag… har jag en förmåga att kunna processa helt på egen hand utan att blanda in det visuella i det hela… Sådådå! Nu vet du! 😉

Undrar hur många inlägg det behövs skrivas för att det ska bli lite sidbyten… Och jag gillar ju inte mariginaljusteringen på texten. :s

Nå, nu är det baddags så jag kommer i säng någon gång denna dag också. En ordentlig ryggmassage skulle inte sitta helt fel heller…

Dagens favorit: Skillet – Those nights

One Comment

  • Tobbe

    Enastående, ensamstående…..bara du inte blir enahanda så..
    Singellivet ger ju en möjlighet att lära känna sig själv och den chansen bör man nog inte missa. För hur ska man verkligen kunna känna nån annan människa när man knappt vet vem man själv är…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.