Kaffemonster

Avslappning

Vrider upp volymen, Skillet på repeat. Tar med mig några doftljus och går in i badrummet. Radar upp ljusen på badkarskanten och tänder dem. Apelsinsorbet. Orangea ljus som det doftar orange om.

Vrider på vattnet. Varmaste varmt. Njuter av musiken och doften av apelsin medan jag lägger hårinpackningen och ansiktsmasken. Släcker lampan så att skenet från ljusen är det enda som lyser upp. Lägger mig i badkaret och låter huvudet falla tungt på flytkudden. Suck. Omgiven av badskum. Blundar, njuter.

Yr. Kallvatten. Friskt och skönt. Sköljer ur de pågående behandlingarna. Burkar, flaskor och tuber står på sina platser, redo för användning. Ansiktspeeling. Citron. Sugar scrub. Irriterande rosa till färgen, men med en underbar doft av grapefrukt. Sockerkristallerna river så skönt på kroppen, så det går inte att leva utan den. Väldigt uppiggande. Till sist, fotbehandling med lavendeldoftande fotscrub. Finner inte ord för vilka höjder blandningen av de lätta dofterna av citrus och den tunga lavendeln kan ta en till.

Sköljer av. Sköljer ur. Kallt vatten. En skön kontrast till värmen i badet. Kliver ur. Blåser ut ljusen. Famlar efter badrocken. Öppnar dörren för att släppa in ljuset.

Ren och fin. Från topp till tå. Doftar som en fruktkorg. 😀 Det enda som saknas är ett glas vin och helkroppsmassage som avslutning. *klurar* Undrar vem jag ska muta för att få lite massage…? 😉

Att få göra detta efter en lång dag är guld värt. Snart. Snart ska jag lägga mig i en nybäddad säng…

Dagens favorit: Skillet – Better than drugs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.