Kaffemonster

Sååå gammal??

Man är inte äldre än man gör sig till, eller hur? Man är inte äldre än man känner sig? Är det så? Säkert?? Kan jag få påstå att jag är 17 då?? 😐

Det här med ålder och att känna sig gammal har aldrig varit nåt för mig. Jag har stenhårt trott på dessa tidlösa påståenden om att åldern…. *tänker* ja just det. 😐 Ända tills jag skulle fylla 25. Jäklers. Nojan och hallucinationerna om pension och graven började ett halvår innan. Sen dess har jag troget stannat i kategorin ‘kvinnor och ord som inte bör förknippas med dem’ (såsom ålder).

Nu har jag några dagar på mig att få vara stolt över att vara ‘bara’ 26. Att få betrakta mig som någorlunda ung. 😐 Hu! Inte alls långt kvar tills jag inte ens får referera till mig som ’20-nånting’… Det kanske är en tidig 30-årskris som spökar!? 🙁

Jag vet. Det logiska i mig säger också att det blir ju inte alls annorlunda bara för att det snart är födelsedags-dag. Men ändå. 😐 Man vet aldrig. Kanske vaknar jag upp gråhårig och mer senil än jag är nu… 😉

Det konstiga är att jag inte tycker att annat folk är gamla. Folk som är äldre än mig. Det är bara jag som är gammal. Knepigt… Egentligen vet jag inte vad jag ville säga med det här… Verkar ha blivit mest blaja här på senare tid.

Fick ett “horoskop” på mailen igår. Du vet ett sånt där med ett antal punkter där man ska skriva upp en man känner av det motsatta könet, välja favoritfärg osv. På sista punkten skulle man skriva upp en realistisk önskan. Skickades det sedan vidare till 10 personer skulle den önskningen gå i uppfyllelse innan ens nästa födelsedag. Bara på grund av det skickade jag det vidare. Vi får väl se hur det går när det magiska har helgen på sig att uträtta under! 😉

Nu ska jag ju inte tala om vad jag önskade mig. Det får man inte göra, för då går ju inte önskningen i uppfyllelse. Men jag tycker ju att Bonnie säger det så bra:

Somewhere after midnight
In my wildest fantasy
Somewhere just beyond my reach
There’s someone reaching back for me
Racing on the thunder and rising with the heat
It’s gonna take a superman to sweep me off my feet

Som sagt… vi får se hur det går för magin där. Jag väntar med spänning. 😉

Dagens favorit: Bonnie Tyler – Holding out for a hero

One Comment

  • Tobbe

    Stigande ålder oxo positivt. Det är bara att inse att man faktiskt blir klokare med åren. Man gör färre tabbar -eller så gör man lika många, men man har lärt sig att inte grubbla över dem och bara tar dem som en del av livet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.