Kaffemonster

Katt och råtta

Det här var mycket märkligt. Här sitter jag i vanlig ordning och undviker hushållets måsten. Om jag bara fortsätter att stirra på skärmen så ser jag inte allt som behövs städas. Ska blunda på vägen till sängen sen när jag lägger mig så jag kan somna med gott samvete. Bra taktik. 😀 Imponerande hur jag dras till den här stolen, bara inte kan hålla mig ifrån fast jag borde. Ens när jag inte har något vettigt att göra. Min teori är att det är strålningen från skärmen. Magnetiskt och allt.

Dessutom har jag lovat dem med huvudet fullt av text att publicera lite bilder på mina råttor så att det blir lite mer trivsamt här. Letade länge efter råttorna. Började tro att katterna hunnit äta upp dem innan jag ens kommit på tanken att städa undan dem. Tillslut hittade jag den här! *pekar på golvet* Det får gå för dammråtta även om det består mestadels av hår. 😀 Kattfiskfamiljen, *host* jag menar silverfiskfamiljen, under badkaret var inte på humör för fotografering. Bad hairday påstods det…

Råtta

Usch ja. Skulle verkligen behöva lyfta på baken och städa lite här. Får ju besök på lördag så då kan det inte se ut som djävulens källarförråd här. Det måste finnas något script som diskar, städar, sorterar tvätten och ordnar till allt helt automagiskt.

Meeeen… Imorgon kanske. 🙂 Av någon anledning är F5 på tangentbordet väldigt intressant. Den skulle vara mycket mer intressant om jag råkade hitta skicka-knappen ibland också… Snart så.

Är fascinerad över hur en kilometerlång MSN-lista kan vara så tom.

Dagens favorit: Mika – Grace Kelly

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.