Kaffemonster

Godmorgon semester!

Måndag. 10.09. Nyvaken. Barnledig. Jobbledig. Soligt. Som de flesta andra slår upp tidningen till morgonkaffet, surfar jag runt på mina horoskopsidor. Undrar om det är meningen att det ska hända något idag? Hmm… “Se upp för baciller och förkylningar”, “Dagen bjuder inte på några större överraskningar”… Ingen kärlek ser det ut att vara på gång heller. Nåja. Jag får la hitta på mina egna äventyr idag. 🙂 Såhå. Duscha, raka benen, backupa mina grejor, laga dator, diska… Spännande. Äh. Jag ska nog ta och åka iväg nånstans och härja lite. Undrar vart?

Dagens favorit: Semester. Wohoo!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.