Kaffemonster

Omväg

Jag har ett nytt domännamn! 😀

K-prez.se, enbart så att T the pimp får en egen ingång till bloggen. 🙂 Och för att jag inte kan vara sämre än syrran som jag registrerat två domäner åt 😉 Hon vet inte vad hon ska ha sina domäner till, och jag vet inte vad jag ska ha mina till… Skulle behöva ha ytterligare en, bara för att reta en viss domänsamlare 😛 . Men vad sjutton ska jag ha den till? Förutom att sälja den dyrt…

Men men. Nu kommer man åt denna blogg med hjälp av min nya domän också.

Så T… I fortsättningen hittar du en “typ 29-årings” verbala knasigheter på www.k-prez.se. 😀 Dessutom förväntar jag mig att få njuta av ord på t-thepimp.se inom snar framtid 😉

Dagens favorit: Lillasyster – Umbrella

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.