Kaffemonster

Obeslutsam

Tack T för påpekandet. 🙂 Jodå. Jag byter utseende här hela tiden. Idag har jag haft 13 olika teman. Det du! 😉 Jag kan bara inte bestämma mig för vad jag gillar.

Jag håller på att designar ett eget tema, och när det är klart, så är det där för att stanna. Det finns bara två (grund)problem för att temat ska bli färdigt. Motivation. Vad är det, två månader sen jag påbörjade det hela? Borde ju vara klart by now. Jag har ursäkter, bara så du vet. 🙂 Fotograf. Jag behöver någon som tar den bilden som saknas för att designen ska kunna slutföras. Har inte kommit så långt att jag bett någon än. Kan bero på motivationen…

Idag ville jag egentligen ingenting. Har inget att säga. Sitter mest och funderar på om jag ska publicera ett visst inlägg jag filar på… Det är tankar som inte vill lämna mig, men jag vet inte om jag är beredd att låta omvärlden ta del av de tankarna. Samtidigt känner jag att jag behöver lufta dessa tankar. Måste få lite respons. En del har fått en förhandstitt och jag litar på bedömningen där. Men frågan är…

Dessutom vill jag har fler gissningar till Gåtull! *morrar lite*

Dagens favorit: Intima lunchsamtal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.