Kaffemonster

Krav på SMS

Pip-pip! Så ler hon stort, tittar på telefonen, ler lite mer och ser allmänt borta ut. mmm. Syrran har hittat sig en sms-goding. Hon gör inget annat än går runt och ler åt telefonen… Så vill jag också ha det. Bara gå runt och le fånigt åt ett sms. Hur ska det gå till då? Förvånansvärt många som jag skickar sms till vet inte alls hur man svarar på dem ens. 🙁 Om jag någon gång skulle skriva en kontaktannons så skulle det stå klart och tydligt att den jag söker måste veta hur man skriver sms. Givetvis tillsammans med ett par av mina andra önskemål om hur en pojkvän bör vara.

Det skulle nog vara lite som:

Goding sökes!
Du ska vara snygg och sexig. Gärna lite muskulös också så att du kan skydda mig från de monster som bor under sängen. Du måste ha fina ögon. Och fina underarmar. Du måste också kunna skriva sms, både svara och skicka alldeles självmant. Dessa ska helst också kunna avslutas med “kram” eller “tänker på dig” lite då och då. Du ska behärska en bra kyssteknik och ha några skills under täcket. En fin bil och ett välbetalt jobb är meriterande. Du får dock inte jobba mer än 10 timmar om dygnet, och ska helst inte behöva resa speciellt långt för att kunna utföra ditt arbete.

Din humor måste vara i klass med min. Sarkastisk och barnslig med andra ord. Du ska vara rolig och tycka att jag är rolig. Du ska även tycka att jag är vacker. Nu vet ju jag också att det inte lär hända, därför bör du besitta lite skådespelartalanger och låta mig tro att du tycker att jag är vacker. Detta ska du göra fast jag är nyvaken, bakfull och ser ut som en häxa från helvetet.

Du får inte vara rädd för att köpa underkläder till mig, men du får gärna vilja slösa lite pengar på mig då och då. Det behöver inte vara nå märkvärdigt. En bil, eller en soffa… Det går även bra med något smycke eller ett doftljus.

Inga pälsdjur. Inga pälslösa djur, såsom ormar och krokodiler, heller. Fiskar kan accepteras, men bara om de är små och söta. Du ska vara öppen, ärlig och romantisk. Ha gärna en liten förkärlek till att överraska med mysiga filmkvällar och dylikt. Du ska inte vara rädd för att säga gulliga saker som “gumman” och “vad fin du är idag”. Det senare kan med fördel kompletteras med lite smek på kinden.

Du måste vara duktig med barn. Eller åtminstone ha viljan att lära dig att umgås med barn. Om 1-2 år lär du ju få träffa mina smågalningar, och då är det en fördel om de gillar dig. Det går bra om du också har barn, så länge det inte är några hemska ungar du har. Du får inte ha en fru eller en flickvän. Du bör helst ha levt i celibat i några månader. Helst ska du inte bo med dina föräldrar.

Du ska inte vara en psykopat eller galen på annat vis. Sysslar du med olagliga saker så är det bäst att dessa saker inte överskrider den nivå av olaglighet som jag själv kan tänka mig att göra.

Du ska kunna stava till “jag” och “vad” och gilla att läsa min blogg. När jag pratar om jobbet bör du ha en hum om vad jag säger. Var inte för ung. Eller för gammal. Mellan 20 och 40 känns lite lagom sådär. Ett absolut måste är att du är av åsikten att när vi sover ihop, så ska det vara tätt, tätt intill varandra. Tätt intill till den grad att det blir obekvämt, men att obekvämheten är värt det enbart för att det är så härligt att ligga så nära intill.

Om jag skulle vara ledsen, arg eller bara oresonlig, med eller utan märkbar anledning, får du inte tycka att jag är knäpp. Tro inte att du förstår dig på kvinnska. Inte en enda man är i närheten av att vara insatt i det. De flesta kvinnor behärskar inte det till fullo ens. Du ska vara duktig på att massera. Och tycka om att göra det.

Du ska lukta gott och ha en bra klädstil. För guds skull, gilla att shoppa! Om inte annat så för att agera väskbärare när jag shoppar. Du får inte vara rädd för deg. Jag har många tjockisar runt midjan och du ska våga känna lite på dem ibland så jag får känna mig lite vacker fast jag är tjock. Du ska alltid tycka om den mat jag lagar.

Du bör helt enkelt vara kapabel till att förstå och tillfredställa mig på ALLA plan. Har du allt det här så kan jag inte se varför det inte skulle kunna funka…

Där ser man. Inga som helst krav. 😉 Och vem var det som påstod att jag är en krävande liten drake? 😐 (Notera att betoningen ligger på “liten” 😉 )

Hm. Det var bara lättare att träffa någon när en annan var 17, ung och fin…

Dagens favorit: “Must I always be waiting, waiting on you?” (Jack Johnson – Sitting, waiting, wishing)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.