Kaffemonster

Out of my mind. Back in five minutes.

Jag åker till Norge på fredag! 🙂 Lönen har knappt kommit och jag slösar mina sista pengar på en bussresa till Oslo. Why? Spekulant som jag är, så ser jag mig omkring… Och ja… Jag råkade hitta ett intressant objekt där. 🙂 Nu är ju även jag medveten om att ett objekt som är beläget i Oslo kan bli lite besvärligt. Det är ju lite långt dit om inte annat. Men vad sjutton. Jag känner mig lite galen och äventyrlig igen. 😀

Ringde mamma och meddelade att jag ska åka till Norge. “Det gör du inte alls.” Jo… det gör jag… “Nej!” Eh, jodå! “Nej, säger jag. Vad ska du där och göra?!” Har en miljon anledningar! Jag har aldrig varit i Norge. Jag har aldrig åkt buss till Oslo. Bara det blir intressant! Jag, mina tankar och lite musik helt ensamma i 6+ timmar. Dessutom har jag grejor jag behöver undersöka där. Jag åker! “Och om du inte kommer tillbaka? Det kan hända vad som helst!” Ja, mamma. Det kan det göra när jag sitter på jobbet också. Man vet aldrig om tangentbordet biter mig. Jag tror inte att de är kannibaler i Norge. Dessutom har jag någon som ska ta hand om mig… “Pappa, din dotter tänker åka till norge… – Det tänker hon inte alls!” Suck! Jag hör av mig sen.

Ringer syrran och kvittrar om att jag ska åka. Hon var upptagen med sin sms-goding, så hon genererade inte nån direkt output. Ringer brorsan. Wohoo! Han tycker att det är en bra idé och vill planera in ett datum då han också kan följa med. Hmmm…. jag åker liksom på fredag, och jag åker själv. Det var tydligen inte någon bra idé. Jag fick ju inte åka själv, utan han måste följa med och hålla handen. En annan gång kanske. Jag åker på fredag och du stannar hemma.

Bara en person kvar. Förhoppningsvis skulle hon dela min upprymdhet över den hastigt uppkomna, spontant planerade resan. Ringer syrran… “ÄR DU INTE KLOK!?!” Äh… Näe. Du om någon borde väl veta det. 🙁 Nåja. När hennes hysteri lagt sig och jag fått förklara orsakerna i grund och botten, så återstod en enda kommentar. “Du är vuxen, du gör som du vill.” Jag tar det som en positiv kommentar. 🙂 Mitt favorit-lunchsällskap trodde att familjen förmodligen inte hade varit så negativa om jag sagt att jag skulle till Finland. Testade det, och det hjälpte inte. Jag får inte åka till Finland heller.

Man måste vara lite crazy ibland. 😉 Om det visar sig att resultatet av min forskning därborta inte är tillfredsställande, så har jag åtminstone fått slösa bort 600 kr på ett halvt dygns bussresa till Norge tur och retur. Det, om inte annat, är något att spara i databasen. 😉 Dessutom är det dags för fega Kirsi att dra sig undan för en stund och låta mig chansa lite. 😀 I’m worth it!

Dagens favorit: Vad ska jag packa för kläder?!? (Eller Petter – Goddamnit)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.