Kaffemonster

Jag, jag och jag… uhh! Jag igen…

På allmän begäran har jag nu kastat fram lite fler bilder på mig. Lite blåmärken och den tjusiga flaggan tillhörande Kirsiland är inte tillräckligt tydligen.

Det tar mig emot att publicera dessa. Jag tycker inte om att se mig i spegeln och jag tycker inte om att se mig på bild. Jag tycker inte om att andra ser mig på bild heller. Men, en duktig flicka som jag är, så måste jag ju tillfredställa min fanclub lite då och då (vars ordförande för övrigt inte har hörts av på år och dar 🙁 )

Men. Jag gillar inte att bli fastnad på bild. Speciellt om det är någon annan som tar bilden. Jag föredrar att befinna mig bakom kameran. Ibland kan jag få för mig att ta lite egobilder som syrrorna brukar sysselsätta sig med, men inte heller de blir bra. Syrrorna är alltid skitsnygga på sina egofoton, men inte jag inte. Ibland… när jag är lite lagom full, kan det hända att varelsen i spegeln råkar se ut lite grann som folk, och den som finns på spegeln, speglas aldrig av på bilden… Hur märkligt det än är, så har jag insett att det bästa för allt levande är att jag håller mitt nylle ifrån allt som kan kallas för avbild.

Har fått höra att jag inte klär i osäkerhet och dåligt självförtroende. Näh. Det är inte mycket jag klär i. Mörker möjligen… Tur är väl det att jag slipper se mig själv hela tiden.

Nåja. Det har hänt att spegeln har sett mig, och det har hänt att kameran har sett mig. Vid intresse så finns “A la ego” under alternativet “Pages”. My god! Arbetsskadad eller? Säg till om du behöver ytterligare beskrivning på hur du hittar dit. Du får då en hel A4 med detaljerade instruktioner om hur du kommer rätt.

Och nej. Inte fick jag bli av med saknaden för en helg ens >:(

Dagens favorit: Lovex – Bullet for the pain

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.