Kaffemonster

Måndagsbabbel

Nu känner jag ett sånt där stort begär att bara skriva igen. Jag har inget vettigt att säga egentligen. Inga fina ord kommer komma ur de här fingrarna, men jag måste bara lufta en del av mina osammanhängande tankar.

Kom nyss hem från jobbet. Uhh vilken dag det har varit! Meterlånga telefonköer och flera ton i inkorgen hela dagen. Vet inte folk att på måndagar ska man ta den enkla vägen? Är det något som skiter sig så…. ja… Lämna det till morgondagen! Laga det med tuggummi och let it go! Det har vart jobbigt och den sista timmen slog hål på känslan jag burit hela dagen. Första dagen på en vecka då jag inte har ont och jag har bara längtat hem. Längtat med glädje av någon anledning. Sett fram emot att få komma hem. Varför vet jag inte. En tom stökig lägenhet är ju inte mycket att se fram emot. Inte händer det nåt på vare sig facebook, msn eller någon annanstans heller. Men av någon anledning kände jag mig upprymd över att få komma hem. Och som sagt… sista timmen satte slut på det och gav mig ont i magen bara.

Nåja. Väl hemma möttes jag av yrsel. Och nej, inte på grund av att det ser ut som djävulens källarförråd här. Nejnej. På grund av att ventilation och tätning i det här huset är helt åt helvete. Är det något som stinker i trappen, så stinker det i lägenheten också. Idag luktar min lägenhet parfymfabrik á la gammal gubbe. Jag var tvungen att organisera en motattack i form av otaliga doftljus med diverse godluktande dofter. Jag tror att jag kan andas snart.

I helgen fick jag mig en smärre chock. Jag har som bekant en treårig dotter. Hon har varit kär i en kille på dagis en tid nu. Hon brukar berätta om hur de har kramats eller pussats. Hon brukar också vilja ha en särskild klänning på sig med motivationen: “När vi är i målarrummet och jag har den här klänningen, så tycker han att jag är jättefin!” Klart ungen ska få ha klänningen… Ja, iaf. I lördags undrade hon något om att humla. Att humla? Hur gör man när man humlar? Jo, humla gör man genom att man tar sin tunga och sätter den på en pojkes tunga… Herregud unge! 😐 Var har du lärt dig sånt där?! Du ska ju inte veta vad humla är på åtminstone 12 år till. Jah… Jag vet iaf vem jag vill humla med! 😀

Är det riktigt normalt att läsa samma sms om och om igen? Jag tror inte det va… Men vad gör man? Just nu är telefonen det närmaste jag kan komma min goding och jag tycker om att läsa sms. Hans sms. De gör mig så glad och jag mår bra! Har lite smått ångest över alla sms som jag måste radera på grund av platsbrist i fonen. Fundera allvarligt på att köpa en ny telefon enbart på grund av att kunna spara fler sms och inte behöva radera alla jag vill spara. Jag blir kallsvettig av att tänka på hur det skulle vara om telejäkeln lade av nu. De flesta som är såhär härligt nykära ligger och håller om sin goding om nätterna. Jag sover med min telefon.

Så, det var lite inside information about hur det är att leva i Kirsiland när ingen anstränger sig för att det som kommer ut ska hålla sig till ungefär samma ämne.

Sitter här och är imponerad över att jag kan byta låt med tangentbordet…

Dagens favorit: DJ Amul – Synd att du är så söt

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.