Kaffemonster

Telefonjävel, texta dig åt helvete!

Suck. Sms-bråk. Så ofta som jag har dåligt samvete över hurdan mamma jag är, vad jag borde förbättra och hur jag kan ge mer till mina barn, tycker jag att jag har rätten att få slippa skäll för detta på sms. Jag VET att jag borde göra bättre, men jag gör det jag kan, jag sköter om ungarna så gott jag kan. De får mat, de är hela och rena. Det är väl ändå huvudsaken?

Det blev en oväntad barnledig helg och det första som händer är att telefonen skriker åt mig. Sonen har haft eksem i hela sitt liv. Det är ett evigt smörjande. Jag smörjer honom dagligen, hans pappa smörjer honom de dagar jag inte kan. Vad hjälper det? Salvorna är värdelösa och var och varannan gång jag lämnar ifrån mig ungarna så får jag skäll av telefonen för att jag inte tar hand om, jag smörjer inte, jag sköter inte om och jag bara ljuger. Jomen så är det ju. självklart. jag tycker ju så mycket om att min son är konstant sönderriven. Klart jag gör. Vilken förälder gör inte det? Idiot! 😐

Jag blir inte klok på telefonfan. Hur ska han ha det? Ibland är han elak och orättvis som fan. Piper till enbart för att göra mig arg. Ibland försöker han smickra mig och få mig att känna mig populär genom att påstå att jag har 7 nya meddelanden. I verkliga fallet är det ett nytt meddelande och så har han markerat 6 gamla meddelanden som olästa. Ibland är han hur go som helst och säger att jag är hans gumma och han tycker om att jag ligger brevid honom. Ibland kräver han pengar och ibland säger han bara ok, oavsett vad jag vill…

En oberäknerlig jävel det där. borde nog kastas i väggen eller tappas i badkaret. Nå, vad skulle det hjälpa, av erfarenhet vet jag att en nokia klarar av båda två…

Tacka vet jag att få komma hem till min webbläsare där den mesta texten är behaglig. Tack Ango för awarden! 🙂 Vad glad jag blev! Behövde det verkligen idag. Tack.

Många gånger sitter jag och läser mail som sonen skrivit till sin pappa. Bara för att få le åt hans tankesätt. Läste några av dem alldeles nyss, och bara för att visa vilket leende jag tänker lägga mig med ikväll så visar jag ett par av dem här. I våras mailade han till sin pappa dagligen. Det finns mycket man kan vilja ha, och det här är faktiskt lite roligt. 🙂

21 maj 2007
hej pappa
när jag komer så ska jag va snel jag önskar ett teleskåp när jagfyler år jag vill h en vekopeng jag skrivermer imoron
från l

22 maj 2007
hj pappa
ja vil ha en skölpada ja vil ha en dinosaorie min systter åt öp min danonino ja vil ha en drake ner ja komer då vil ja ha eetpaket ja skriver imoron
från l

23 maj 2007
hej pappa vakul at du skrev tilbaka
mamma ha varit snel
när ja gkomer så ska jag vara snel
jag hoppas at du skavara snel
nu orkar jag intemer
från l

Dagens favorit: Ljudlös

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.