Kaffemonster

Where’s your crown, king nothing?

Det var som att släcka en lampa. Klick. All eufori försvann. All välmående, all glädje, all energi. Borta, bara sådär. Kvar är det bottenlösa jävla hålet som jag nyss kröp ut ur. Tomt, men ändå så ångestfyllt att det ekar i väggar. Det kryper överallt och tröttheten är hänsynslös. Men glöm det där med att kunna sova.

Det finns inte mycket mer att göra nu än att lyssna på musik och försöka inbilla mig att det blir bättre igen så småningom… Om jag skulle ta en Metallica-skiva, packa ungarna i bilen och köra tills tanken var slut kanske? Och sen se om vi hittar hem igen.

Off to never, never land!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.