Kaffemonster

Alla mina jag

I takt med att Greklandsresan närmar sig ökar alla mina kroppskomplex. Hur ska jag våga gå runt där bland alla vackra människor och se ut SÅHÄR? *tittar ner på magen som inte längre döljs av de jävla tiokilos nassarna som hänger ovanpå*

Bläddrade runt bland mina bilder på facebook. Där är viktuppgången så tydlig. Damn! Närmare 40 kg på två år! Jag skyller det på sluta rökat. 🙁 Kankse skulle börja med det igen då.

2008. Kirsi ser helt vanlig och normal ut. Inga tjockisar nånstans.

2009. Kirsi slutar röka och tjockisarna börjar komma lite smått. Än är det inget allvarligt dock, även om jag själv börjar uppgradera komplexen.2010. Alla kläder var för små och det var dags att inse att nya behövdes handlas på tjockisavdelningen.


2011. Tjock som fan. Och det går inte ens att dölja det längre. Som en jävla strandad val, flapping its armfat.Det roliga är att jag alltid har tyckt att jag är jättetjock. Nu ser jag ju på korten från förr, att så var inte fallet.

Nej fan, efter Grekland blir det banta på allvar.

4 Comments

  • Jonna

    Jag tycker du är jätte vacker nu. 2008 sjukligt smal, när man ser på bilder så här i efterhand, påminner lite om mig så som jag såg ut 2007/2008.
    Ska du gå ner i vikt, bli inte 2008. 🙂

  • The crazy one

    Håller med Jonna 100% du är vacker som du är, 2008 to thin, som jag såg ut när 2008 när man bläddrar på bilder och inte är man någonsin nöjd.

    Vi älskar dig som du är. imorgon ses vi =) fan vad jag längtar och inga tårar… fast jag klappar nog ihop totalt, för jag har inte haft det lätt här….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.