Frågvis

Nästan en miljon frågor

Varför dricker jag upp kaffet långt innan jag har druckit klart? Varför säger folk att det är måndag när det inte känns som måndag? Varför är jag så förvirrad att jag inte ringer till läkaren i god tid för att få ett nytt recept? Varför är det ingen som förstår vilken panik jag får när jag behöver medla mellan två parter och ingen tycker likadant? Vad ska jag göra när jag inte har någon medicin och inte vågar ta av andras recept när det ändå erbjuds?

Varför är jag skurken när jag bara följer mitt inre kaos? Varför förväntas jag vara empatisk och klok när jag knappt vågar gå upp på morgonen? Varför är jag så rädd för allting? Varför har jag ont i magen? Vem ska städa min bil? Varför har jag inte orkat gräva ner alla narcisser jag har velat? Vem gör så att min telefon piper? Vad ska jag göra? Varför är jag så handlingsförlamad att jag inte kan ta mig för viktiga saker? Varför har jag inte en finare anteckningsbok?

Vilken vecka är det nu? Varför har jag träningsvärk i lungorna? Hur många dagar är det kvar till lön? Vems lön? Hur ska vi orka med allting? Varför mår jag inte bättre? Varför har jag inga vokaler? Kan nån krama mig? Varför ramlar ankorna högst upp på skärmen? Tycker mina vänner lika mycket om mig som jag tycker om dem? Varför har alla slutat leva på facebook? Vad ska jag göra nu då? Måste jag äta frukost? När ska alla frågor ta slut? Varför är allt så jobbigt? Varför taggar jag inte mina inlägg?

Varför fan är allt så jävla åt helvete? Kan nån svara då?

4 Comments

 • Tiina S

  1. Du tycker att det är så gott! 😉
  2. För att det är måndag! 😀 Men för dig kan det bara vara DAG idag! 🙂
  3. Man kan inte komma ihåg allt här i livet!
  4. Du behöver ingenting! Du har egna bekymmer!
  5. Våga! 🙂 Man måste ta lite risker här i livet! 🙂
  6. Eller är det bara så att någon inte accepterar Dina tankar o tycken? Du är ingen skurk för det Du känner!
  7. Kanske är det bara du som känner att du har förväntningar på dig?
  8. Inte allt heller?
  9. Du tänker/grubblar för mycket ?
  10. Daniel 😀
  11. Har du tittat efter orken i sängen ? 😛
  12. Någon som älskar dig 🙂
  13. Hämta orken från sängen och plantera din narcisser 🙂
  14. Det är du inte alls det! Beror nog mer på att du inte orkar!
  15. Du får ta o köpa dig en ! 🙂
  16. Vecka 41
  17. Har du hosta?
  18. 15dagar
  19. Daniels ? 😀
  20. Tillsammans är vi starka? 🙂
  21. Svår fråga 🙁
  22. Du har inte köpt några ? 😛
  23. Jag kan!! 😀
  24. Öhm.. ankorna? 😛
  25. Det är jag helt säker på!! 🙂
  26. Facebook suger!
  27. Hämta orken o plantera dina narciesser! Och därefter köpa dig en snygg anteckningsbok. 🙂
  28. Ja det måste du. Man mår mycket bättre som människa när man äter frukost!
  29. Aldrig, tyvärr!
  30. Det blir bättre med tiden! <3
  31. Ja varför gör du inte det? 😛
  32. Ibland är det så. Men det brukar ljusna. Man måste bara ha tålamod!!
  33. Jag! Men tyvärr har jag inte svar på allt. 🙂

  Hoppas att din DAG blir bättre!

 • mamma

  Ja, du Kirsi…frågorna tar nog aldrig slut, det är bara svaren man önskar…oftast, ibland hittas dom, ibland inte..Men jag vet att du kommer att må bättre snart, älskar dig av hela mitt hjärta <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.