Musik

Musikens under

Idag har jag mått bra! Riktigt bra. Och jag har njutit av varje sekund. Mestadels bara lyssnat på diverse låtar som ger mängder av god energi. Att jag inte har tänkt på detta innan! Jag måste komma ihåg musiken när nästa helvetes dag kommer krypande.

Jag har nötit och nötit på min nya favoritlåt, den jag postade nedan, tills jag kom på att jag kan ju tröttna på den. Snabbt som blixten skrapade jag fram en låtlista med en härlig blandning av Skillet, Metallica, Nightwish, Hardcore superstar och In flames. Underbart!

Nu är jag sådär sugen på att göra något drastiskt igen. Någon som har tips på vad? 😀

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.