Kaffemonster

Barnfredag!

Vissa dagar känns det som att bloggen är det enda sällskap jag har. På internet, i världen. Min enda ventil där jag kan spy ut allt jag vill. Nå, nästan allt jag vill spy ut. Vissa saker är fortfarande så mörka och sitter så djupt att de inte får komma fram. Till de sakerna har jag ju min reikitant. 🙂 Nu menar jag absolut inte att förringa det stöd jag får från familj och vänner. De är alla ovärdeliga.

Idag är en sån dag, men med en riktigt underbar stjärna i kanten. Ingenting av intresse händer på internet. Eller i världen. Jag har bara bloggen som får äran att på bästa sätt sortera allt osammanhängande som fingrarna snabbt knappar på tangentbordet. Jag har inget annat än bloggen tills skolan slutar och jag får hem mina ungsingar! Vad jag längtar! Det är jättemånga timmar kvar…

Såhär var det förra barnfredagen. Fina bilder som så bra beskriver ungarnas karaktärer. Den ena lägger stor vikt vid sitt utseende. Allt ska vara vackert och matcha fint (det var disco den fredagen, därav sminket). Den andra vill mest sitta ifred och hänga på internet, gärna youtube som visar filmklipp om hur diverse spel spelas bäst.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.