Kaffemonster

Dagens agenda

Man vet att det är måndag när man landar blåslagen på nedervåningen efter att ha druttat nerför trapporna med huvudet före bara för att raggsockorna tyckte att det var för tidigt att gå. Före morgonkaffet dessutom.

Idag hade jag tänkt besöka brudbutikerna i Borlänge för att se om de möjligtvis kan ha en vacker klänning som passar mig. Just nu ser det ut som att jag får låta bli det. Tanken på att peta till mig så att jag ser någorlunda ut som folk, att behöva prata med någon frigid kärring som tycker att fettos inte bör bära brudklänning, känns alldeles för jobbig. Jag kan nog inte göra det idag.

Kanske är det bäst att jag stannar här, parkerar i sängen och roar mig med CSI hela dagen. Kanske med någon paus för att färga håret och moffa i mig en limpskiva eller sju. En plan som inte heller den är speciellt tilltalande. Jag är för rastlös för det. Men vad ska jag annars syssla med?

Vilken skitdag. Måndag, så klart. Universums sätt att se till att alla får känna på djävulskap med jämna mellanrum.

One Comment

  • mamma

    Vilken tur att du inte slog ihjäl dig! Ta o vila dig du 🙂 Är hos er o tar det jag orkar, tvätten är väl viktigast. Ha det bra, kramizar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.