Kaffemonster

Borlänge centrum

Då har jag strosat runt i Borlänge och njutit av dess skönhet. Eller nej, jag har spanat efter roliga butiker. Främst riktades jakten mot festklädesbutiker och den perfekta brudklänningen. Som inte fanns, helt enligt förväntningarna med andra ord. Men visst hittade jag mycket annat intressant.

Besökte en guldsmed som lovade att tillverka en ring helt enligt mina önskemål. Det lät ju spännande och efter att ha provat en och annan ring är jag rätt säker på vilken modell jag vill ha. En sömmerska lovade att sy upp en klänning från grunden om jag bara kommer in med tydliga bilder på det jag är ute efter. Intressanta inrednings-/krafsbutiker fanns det gott om. Jag kunde inte motstå att köpa två vackra burkar som kan användas till godisbuffén på bröllopsfesten. Till slut satte jag mig på mysiga café Caal och åt en god frukostmacka.

Önskehuset hade så fina porslinsprylar att jag stod där och dreglade alldeles för länge. Där finns såna skålar jag vill ha. Fina kannor som skulle fungera perfekt för juice och saft. Burkar, formar och kakfat, precis som jag vill ha det. Så från Önskehuset önskar jag mig en massa porslin!

Jag kom alltså hem med två fina glasburkar, några ringbroshyrer och visitkort, samt en liten julklapp till syrran med sambo. Det var riktigt givande att våga trotsa rädslan och promenera på okända gator. För finns det något roligare än att slösa pengar på fina saker? 😉 Jag var lite sugen på att unna mig en manikyr också, men det var så dyrt så jag fick låta bli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.