Kaffemonster

Loppisfynd

Jag är en sån som verkligen tycker om att gå på loppis och handla en massa spännande. Jag vill ha originella saker i mitt hem. Speciella saker. Något som har en historia, en själ. Något som är lite udda och inte finns i varje hus och hem. Dessvärre har vi alldeles för mycket massproducerat skräp här hemma. Inget som riktigt faller mig i smaken, men som karlen tycker om. Han är den strikta, stilrena typen, medan jag dras åt det plottriga, osammanhängande hållet. Han vill ha det städat och snyggt, jag trivs bäst med småkaos och tecken på liv omkring mig. Så det är en blandning av både det ena och det andra här.

Det var länge sen jag gick och spanade på loppis, men idag passade jag på när orken ändå var på halvstång. Åh, det var så roligt! Att titta runt och fundera på om något skulle passa mig, oss och vårt hem. Om något opersonligt kan bytas ut mot något annorlunda. Kanske kan något udda placeras bland befintliga saker så att det bryter av lite. Jag älskar att gå på loppis!

Idag hittade jag en bunt härliga ramar. Jag har länge haft funderingar på att byta ut samtliga ramar vi har på fotohyllan till något snyggt och speciellt. Jag har även en fantasi om att festborden på bröllopet ska prydas av fina ramar med vackra bilder på oss. Nu hittade jag äntligen två små ramar som passar perfekt till det ändamålet. Tre lite större köpte jag också (en missade jag att få med på bild), varav två ska pryda ungarnas nya skolkort och en ska få bli ett hem till vårt bröllopsporträtt sen.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.