Kaffemonster

Virkning

Detta med virkning var ju svårare än jag kom ihåg. Det tog tre startförsök innan jag gav upp och googlade hur man skulle göra. Två rader har jag lyckats virka. Den tredje ser ut att skita sig. Jag tror att jag har en för stor nål. :/

3 Comments

  • Johanna Larsson

    Det finns jättefina instruktionsvideos på youtube, garnstudion har också endel tips. Vad är det som inte blir som du vill? Du kanske får testa att byta storlek på nålen, som du själv är inne på när du skriver att du tror att den är är för stor. Väldigt snyggt garn du fått tag på, vad heter det? (utifal att du kommer ihåg eller har kvar lappen)

  • Kirsi

    Tack för tipset! Ska kolla in youtube vid tillfälle. Att jag inte tänkte på det innan. 🙂

    Garnet är av märket Krabat. Exakt vad färgen heter vet jag inte, då jag har kastat lappen redan. Rosa med silver/ljusblått glitter är det iaf. 🙂 Köpte det på coop.

    Det som inte riktigt blir som jag vill är att det känns som att det blir lite för tjockt på översta raden så att jag dels har svårt att hitta maskan som nålen ska igenom och dels svårt att få igenom nålen. Jag tror att det är både för stor nål att jag jag inte gör helt rätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.