Kaffemonster

Morgonstörd

Här sitter jag och morgonsurfar, precis som varje morgon. Kaffet smakar gott och allt är lugnt och fint, ända tills jag ser titeln på en av flikarna från gårdagens kvällssurf. Jag satt nämligen och dreglade över alla fina ljus i PartyLites katalog. Nu ser jag det hemskaste av de hemska. En särskriven titel! 😐 Ljus katalog. Ljus katalog? Den var inte värst ljus. Den var mest mörkröd och julig. Morgonkaffestunden förstörd.

Är det med flit, en liten lek med ord? Eller är det bara så att programmeraren inte hade vett nog att förstå sammansatta ord? Jag hoppas på det förstnämnda, så slipper jag bojkotta världens bästa ljus.

Nej, vid närmare granskning så visar det sig att det inte bara finns en särskrivning, utan två i titeln. Ljus katalog – Senaste online katalogen för ljus. Är det bara jag som vill få det till “onlinekatalogen”? Grrrr!

Igår var jag till en ny, bra kurator på affektiva. Idag ska jag på reiki. Therapy in progress. Jag kanske borde göra mig av med denna frustration över felaktig grammatik. 😉

One Comment

  • Leena Kivioja

    Johanna har Partylite-party den 8 december kl 19. Välkpmmen att beställa. Vill man ha något till jul så ska det betalas senast 10-11/12 men vill man vänta så tar man det till jul-lönen….De där ljusen på framsidan är helt underbara….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.