Tisdagstema

Tisdagstema

När vi ändå är igång med återupptagandet av gamla intressen, så är det väl lika bra att köra igång med tisdagstema också. Väldigt roligt, även om detta också kan ses som totalt onödigt slöseri av tid. 😉 Information om tisdagstema finns på tisdagstema.se.

Jo, jag vet att det inte är tisdag idag, men jag fuskar lite och kör på förra tisdagens tema. Som om jag skulle orka vänta till nästa tisdag liksom. 😉

Tisdagstemat denna gången är skydd. Här är ett stycke menskopp, det bästa (mens)skyddet som existerar.

För de kvinnor som ännu inte använder en menskopp rekommenderar jag starkt att skaffa en. Dessa kan köpas på menskoppen.se. Och nej, det är inte ett dugg äckligare än att använda en tampong eller att byta en blodig binda.

2 Comments

 • Charlotta

  Kan bara hålla med! Billigt, praktiskt, miljövänligt och hygieniskt.

  (Jag lyckades också lägga in ett bidrag på förra veckan, för det har inte kommit upp något nytt ännu.)

 • Erika

  Verkligen det bästa mensskyddet!! Enkelt, smidigt, praktiskt, bra för miljön, dina slemhinnor, plånboken… Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna fantastiska produkt!

  Jag köpte min på http://www.menskopp.se Den tillverkas i Sverige, de har storleksgaranti och fri frakt! Hur bra som helst!!

  Erika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.