Kaffemonster

Bankbyte

Jag har skaffat mig ett konto på Nordea, med planen att avsluta mitt konto på Swedbank. Eftersom jag har utsett sambon till finansminister i detta hushåll, så hoppas vi att det ska bli lite enklare med ekonomin i och med omgående överföringar från mitt konto till hans för räkningar osv.

Jag har ännu inte vågat logga in på Nordeas internetbank. När jag gör det så blir det slutgiltigt liksom. Då har jag ett nytt konto och har övergett mitt gamla. Kontot som jag har haft sedan jag var 13 eller så, vars kontonummer jag med tiden har memorerat. Jag har ett nytt kort med en ny kod, som jag inte kommer ihåg. Jag kan inte längre använda den kod jag har haft i hela mitt bankliv. En kod som jag valde efter på min dåvarande eviga kärleks initialer.

En riktigt fjantig sak, det förstår ju jag också, men en sak som skapar stor oro och sorg hos mig. 😐

2 Comments

  • Vidde

    Jag skulle aldrig kunna byta bank. Jag har haft samma bank sen jag föddes…

    Men inte har jag memorerat kontonumret… Kanske man borde. Så många siffror är det ju inte!

  • Tiina

    Wohoo…. bästa banken som finns ju… jag ångrar inte en sekund att jag bytte bank från swedbank till nordea för si så där 8 år sen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.