Kaffemonster

Det var nog inte julen

Nej, det var nog inte julen ensamt som har fått mig att må skit. Vaknade visserligen lugn och utvilad i förmiddags. Det var länge sedan jag sov så sent som till kl 10. Glad över att julen är slut och vi inte behöver åka någon annanstans för att äta, byta klappar och umgås. Såg fram emot en riktigt lugn slappardag. Tji fick jag.

Sedan första koppen kaffe har det bara gått nedåt. Jag har gråtit hela tiden, utan någon direkt anledning. När jag inte har gjort det så har jag bara varit ledsen och velat gråta. Eller så har jag fått vredesutbrott och gapat och skrikit åt alla stackare som råkar vara i närheten. Något är det som fortfarande oroar mig och ställer till med skit. Hjärtklappning och andnöd, kaos och helvete, gråt och irritation, orkeslöshet och surt humör. Det är vad dagen har bjudit på.

Great, just great. >:( Hela livet kan ju dra åt helvete. Nu vill jag bara riva ner allt som har med julen att göra. Byta gardiner och ha det lite somrigt och fint.

One Comment

  • mamma

    Åh, stackare för att du mår så dåligt 🙁 Något trycker dig…Hoppas att det går över så du och din familj får en fin helg. Många styrkekramar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.