Kaffemonster

Minnen och längtan

Jag chattade med syrrans pojkvän om hennes sannolika återvändande till Lefkas. Nu sitter jag här med en stor längtan tillbaka till härliga Grekland och underbara sommar. Åååååå, vad jag saknar Lefkas!

Jag vill verkligen åka tillbaka dit. Helst nu på en gång, men jag kan gå med på att vänta till nästa sommar. Jag vill dit och jag vill ta med familjen. Ungarna skulle nog tycka så mycket om det. Jag vill göra om snorkel-båtresan. Jag vill bada i det salta klorvattnet. Jag vill ligga i en fin solstol och njuta av värmen.

För den som inte minns resan så finns Grekland här, här, här och här. (Det här temat är tydligen inte alls överens med transparenta png:s. 🙁 )

Nu ska jag måla tånaglarna och känna mig somrig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.