Kaffemonster

Inte än

Idag är det inte natt. Ännu. Jag har ännu inte fått ett nytt ämne på funderingarna heller. Jag har inte haft mycket hjärnaktivitet alls idag.

Idag har jag bara mått dåligt. Skitdåligt. Verkligen skitdåligt. Jag har inte haft såhär stark ångest på jättelänge. Där rök hoppet om att jag är på bättringsvägen och kommer att kunna fungera normalt snart. Tog lite tabletter och precis när jag började känna att det hemska, hemska, verkligen hemska i bröstet började försvinna, så somnade jag som en klubbad säl. Nu är jag vaken igen (ifall ingen visste det. 😉 ) och ångesten har sakta börjat krypa tillbaka. Den envisa jäveln.

I ungefär en halvtimme i förmiddags funderade jag på att åka till Åsby och köpa mig en säck jord och plantera om alla mina blommor som inte mår så bra i små krukor. Insåg sen att det fungerar inte. Jag har inte energin. Att byta om från morgonrocken till några andra trasor, gå ut och starta bilen, köra och senare stiga ur bilen kändes som ett alldeles för stort äventyr. Jag har heller inte haft modet att befinna mig bland folk idag. Det gick inte att åka till Åsby.

Jag skulle också ha letat reda på och ringt till en tandläkare idag. För att få laga mina helt trasiga tänder. Inte för att jag har tusingar att lägga på det, men nu har de börjat göra ont, så jag kan inte ignorera tandtrollen längre. Jag skulle ha ringt ett par andra ställen också har jag en känsla av. Vet dock inte vilka.

Kanske borde jag shoppa lite. Åtminstone bläddra runt i diverse webshopar och titta lite(Nej, jag åker inte till en fysisk affär! Är du galen?). Det brukar hjälpa lite. Någon som kan tipsa om en rolig butik att fönstershoppa på?

Nu ska jag gå och hålla ångesten sällskap. Den jävla jäveln. Nå, först går jag och sätter mig under min parasoll. Som skyddar från den alldeles för ljusa solen, som säkert irriterar nån annan just nu, ger dem ont i ögonen och därmed huvudet. Ser till så att de inte ser något på skärmen och därmed inte kan sitta vid datorn. Soljävel. Hoppas att det är mulet imorgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.