Kaffemonster

Kaffe. Eller nåt…

Sedär, det blev natt idag igen. Kaffekoppen är här. Jag är här, sömnlös. Ljusen är tända. Gmail-chattar med älskling som är på jobbet. Och en blogg som sällskap till kaffet. Som det ska vara då.

Jag har en massa pre-wedding skit som snurrar i huvudet. I förrgår (eller kanske var det förr-förrgår?) funderade jag på diverse fina stunder som senare slutade i förödelse. Igår var det ungdomlig kärlek. Idag är det passion. Finns det, finns det inte? Jag längtar efter något, vad är det jag längtar efter? Ska jag alltid längta efter något som jag vet fanns förut, men inte riktigt vet om jag hittar det nu. Om jag minns vad det var… Undrar vad morgondagens ämne är?

Jag är ledsen. Jag var inte beredd för såna här tankar och olika sortens längtan för sådant som har varit förr, rädslor för att aldrig någonsin få uppleva fina, spontana saker som jag har gjort förut. Rädslor för att ha ett tråkigare liv än jag förväntat mig. Oro för att all glädje och livslust ska försvinna så snart vigseln är över, och jag är fru (fy fan vad gammalt det låter). Hade jag såna här funderingar förra gången jag gifte mig? Jag tror inte det. Men den gången hade jag, innerst inne, ingen avsikter att behålla det civilståndet hela livet. Den här gången är jag helt säker på att detta förhållande, vårt äktenskap, kommer att hålla för evigt. Såvida det inte skiter sig. :/ Varför kan jag inte bara få ha det enkelt och vara förväntansfull och nervös inför bröllopet helt utan distraktioner.

Kanske är jag bara deprimerad. Jag är ledsen hela tiden, går bara och släpar runt i morgonrock. Oduschad, rufsig och ledsen. Jag kan inte ens äta. Bara tanken på mat gör mig illamående. Var jag ens ut igår? Jag tror inte det. Jag vet inte riktigt. Jag tror att jag har släpat runt i morgonrock i två-tre dagar nu. Inte sovit så mycket. Ätit lite bullar och ett par mackor. Tuggat på nån mer eller mindre äcklig köttbit…

Jag somnade vid halv 6 imorse. Vaknade vid ett och kände mig rebellisk. Resten av dagen har jag legat i diverse sängar och tittat på Gilmore girls och TBBT. Funderade en stund på att byta till ER som omväxling, men jag orkade inte knappa tillbaka i menyn för att byta serie.

Av någon anledning luktar det piroger överallt. Usch. Och varför gick jag och ställde kaffekoppen i badrummet tidigare? Kaffet är slut igen. Vad är det med det där nattkaffet som försvinner så fort? 😐

Crazy!

One Comment

  • Gubben d.ä.

    Jodå, du var ut igår (måndag). Du var ju med mor din till loppis och sen var ni till outlet i Skultuna. 😉
    Innan dess var du och bokade frisör också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.