Kaffemonster

Jag har ingen dator

Nattkaffe igen! Svart, varmt, luktar gudomligt och smakar… ja, kaffe. Jag fick höra idag att mina nattliga kaffestunder med bloggen skapar ett enormt sug efter kaffe. Yes! My work here is done.

Idag, inatt menar jag, inatt är det en sådan natt då jag verkligen borde sova, redan nu. Meeen, strax efter att älskling åkte till jobbet så kom jag att tänka på vilket kaffesug mina nattkaffen skapar, och blev då sugen på kaffe. Så jag dricker kaffe först, sover sen.

Jag har ingen dator! 🙁 Sedan jag började röka så har jag övergett min stationära och suttit vid köksbordet med den bärbara, för att bespara resten av folket all röklukt. Jag trivs riktigt bra där, förutom att soljäveln alltid ska lysa så mycket att jag inte ser skärmen. Min plats vid datorbordet är numera borta. Min stationära står antingen inne i gummans rum, eller ligger i delar på vardagsrumsgolvet. Minns inte riktigt hur den ser ut, så jag kan inte med säkerhet säga var den är…

Nå, efter kvällsmaten i fredags lyfte jag upp datorn på bordet igen och satte mig med inställningen att bara sitta och slappna av resten av kvällen. Jag hann inte mer än luta mig tillbaka när jag plötsligt tyckte att det var väldigt märkligt att blomman på köksbordet verkade generera rök. Det var inte blomman, det var laddaren som brann. En väldigt traumatisk upplevelse. Ingen ström, ingen dator.

Hela helgen har jag växlat mellan vardagsrumsdatorn, med en STOR skärm (säkert 100 tum eller så) där jag inte ser nånting, och älsklingens dator. Jag har dessutom gjort alldeles för lite bläddrande mellan alla mina flikar, varav alla är väldigt duktiga på att leka död. Inte har jag alla mina flikar heller. Inte nog med att jag inte har mina grejer, så har båda dessa datorer skrämmande tomma skrivbord. Nu sitter jag då vid älsklingens dator, på en för låg stol, vid ett för högt bord, men med ett riktigt skönt tangentbord…

Jag har gjort två mappar där och lagt dem mitt på, lite slarvigt sådär, så det blir lite liv i det hela. 🙂

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.