Kaffemonster

Det går inte

Jag kan inte sova. Jag somnade inte ens efter att ha tagit ett ångestpiller. Strange. Jag brukar däcka som en klubbad säl efter en sån. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra uppe nu. Jag har egentligen ingen större lust att blogga. Inte så mycket vettigt att skriva om heller. Var nog bara ute efter kaffet. Och fingrarna hade lite tangentabstinens.

Jag har mest legat och funderat på hur fel det alltid blir när jag försöker hjälpa. Jag vet inte riktigt vad det är jag gör galet, men på något vis är jag så klumpig att det jag menar som hjälp och stöd blir till blaja och allt går bara fel. Jag vill så gärna finnas till, precis som andra alltid finns där och ställer upp för mig utan vidare. Det är nog meningen att jag ska sluta hjälpa. Försöka hjälpa menar jag. För det är ju tydligt att jag inte lyckas. Jag vet inte hur man gör.

Lite hungrig är jag också.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.