Kaffemonster

Den där rektorn…

Igår ringde rektorn och avbokade mötet på onsdag. Ytterligare ett tecken på att hon inte alls prioriterar detta.

Skolverket nästa då.

3 Comments

  • Ellinor

    Men ååhh!! Hon bokade inte ens in ett nytt datum? Hade hon förhinder hade hon väl kunnat ta en annan dag bara… shit så slött! Ja gå vidare med detta bums!

  • Kirsi

    Jo, hon ville boka in den 15:e (vilket är alldeles för långt fram f.ö.), men då är ju Daniel och hans klubb upptagen med att visa Liams klass (eller hela skolan, jag vet inte) radiostyrda bilar. Jag tycker ju att Daniel ska vara med, då han är en viktig del i Liams liv. Hon skulle kontrollera saker och återkomma.

    Det som jag blir så arg på är att hon bara prioriterar bort mötet och verkar inte tycka att det är alls viktigt. Om nu läraren, eller vem det är hon försöker få med sig, inte kan komma, så får hon väl vackert vara själv.

    Jag tycker ju att man inte avbokar ett sånt här viktigt möte utan vidare bara. Om det nu har dykt upp andra saker som kräver hennes uppmärksamhet, så får hon väl boka in det en annan tid. En seriös och ansvarstagande person skulle ju göra det. Hon berättade inte anledningen, men jag fick känslan av att hon skulle behöva vara ensam på mötet, bland annat för att hon inte kunde komma med fler förslag på tider utan att kontrollera saker. Man ringer väl inte och ber om ett nytt möte utan sin kalender till hands?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.