Kaffemonster

Händelseutveckling, skolhelvetet

Oj vad jag inte har orkat ta tag i problemet vi har med skolan. Jag har varit nere i en ordentlig svacka där mest hela livet har varit otänkbart, så några gnälliga samtal till skolverket har jag inte kunnat göra.

Hon den där rektorn ringde upp mig en vecka efter att hon avbokade vårt möte. Det är rätt spännande att det tar en vecka att få fram en ny tid för ett möte. Den 30:e blev det, 41 dagar efter incidenten. Det var den enda tiden hon kunde skramla fram så nära inpå sommarlovet. Jag förstår inte riktigt hur det kan vara så svårt att få till ett möte som är så här viktigt.

Ungarnas pappa tycker att det känns lönlöst att “bråka” om detta, allt kommer säkert att rinna ut i sanden ändå. Jag är inte beredd att hoppa av krigsstigen. Nu på morgonen hittade jag till skolinspektionen.se, där de har ett alldeles färdigt word-dokument för anmälan. Den ska jag använda! För visst måste detta kunna klassas som kränkning? De hade bara kränkning/mobbning och otillräcklig stöd för elever med problem som exempel, det stod inget om ungar som blir misshandlade och en rektor som vägrar ta ansvar…

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.