Musik

Bloggutmaning

Jag har visst blivit utmanad av Katja, som har en mycket snyggare cykelhjälm än jag. Jag vet inte riktigt reglerna för bloggutmaning, om det finns några, men jag svarar väl på frågorna i alla fall. 🙂

1. Vilket rum i ditt hem tycker du bäst om och varför?
Köket. Jag tycker om köket för att här finns kaffeapparaten, det är ju här jag har mitt kaffe. Och min dator. Här kan jag sitta i lugn och ro, och blicka över de vackra blommorna på balkongen. Här är det enkelt att variera utseendet och känslan, det är bara att byta dukar, tabletter och ljus. Just nu är det nytt, grönt och glatt!

Jag tycker om att laga mat, och här finns ju ingredienserna. Jag tycker om fina burkar och lådor. Här finns det burkar och lådor. Och ja, doften av kaffe. Här är den starkast. Mest frestande.

2. Hur vill du ha det när du är gammal och grå?
Harmoniskt. Jag längtar efter det lugn som jag inbillar mig att jag ska ha när jag är gammal. Bara lugnt, fint, lyckligt och mysigt. Harmoniskt. Jag hoppas att den när harmonin kommer snart. Jag är ju lite gammal, fast jag inte är så jättegrå. 😉

3. Vita väggar eller mönstrade tapeter?
Mönstrade tapeter! Definitivt! Jag vill ha mönster och livligt. Annorlunda. Vitt är trist. Ljust är trist. Här i köket är det bara bården med olivkvistar som livar upp, men för det mesta är det bara trist. Beiget, eller grått.. Jag kan inte riktigt se vad färgen är. Det enda som finns på det ljusa fula är en massa kladd och smuts. Det får väl gå för mönster det. Jag längtar tills vi har ett hus och kan måla och tapetsera så mycket vi vill!

4. Vilken är den vackraste människa du känner?
Min gubbe och min gumma. De är så vackra att jag skulle kunna gråta.

5. Berätta om någon gammal ungdomsidol du haft!
Vad har jag haft för idoler i min ungdom? Åh, Luke Perry! Så jäkla snygg var han ju!

6. Vad är en bra låt?
Den har djup och lite riv i sig. Rockig och tung. Och med en mycket tilltalande text. Den ska skjuta ända in i själen och fungera precis lika bra när man är arg, som när man är glad och sprallig.

Deliver us (In flames) är just en sån låt. Förutom den riktigt bra texten, har den ett underbart trumspel. Lyssna till trummorna nästa gång du gör låten. De lättar depressioner. Delight and angers (In flames). Thought I was unbreakable, but this is killing me… Behöver jag säga mer? Please heal me… na na nan naa… Min nya favorit är You´re gonna go far, kid (Offspring). Lite svordomar går alltid bra ihop med ilska. En låt som heter Nightmare (Avenged sevenfold) måste ju vara bra. Den här ger energi! Och trummorna då… Bara jättebra!

Jag kanske borde börja spela trummor. Tänk att få banka ur sig all ångest och alla aggressioner.

7. Vilken är den finaste presenten du har fått?
Men åh, är det inte så att varje present man får är den finaste just när man får den? Nu skulle jag ju säga att det är morgongåvan jag fick av älskling. Så underbart fint smyckesset. Världens finaste!

8. Vilket är ditt favoritplagg?
Mina linnen med spetskant. Jag måste dock ha dem ut och in för att de ska vara riktigt bekväma. Lappen skaver nämligen nå fruktansvärt. Den är fastsydd så jävligt också, så jag tror inte att man får bort den som man sprättar ens. Jag har inte orkat försöka.

9. Om du fick välja att bli fotad av någon känd fotograf, vilken som helst, vem skulle du välja då?
Jag vet inga kända fotografer. 😐

10. Vilken är din favoritstad?
Oj. Hmm. Västerås?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.