Kaffemonster

Midnattsilska

Jag förstod precis att jag har varit arg mest hela dagen idag. Vid ett par tillfällen har humöret lättat och det har varit roligt. Skönt. Först skrev jag ett roligt blogginlägg, sedan hade syrran, ungarna och jag lite sittande disco vid kvällsmackan. Det är så fint att ha roligt med de jag älskar… Men, för det mesta har jag varit arg och sur idag.

Jag var trött ett tag också, men jag var tvungen att gå upp ur sängen för all irritation som snurrade som små jävla flugor. Jag försöker mig på “ensam med kaffe och ljus”-knepet. Jag har min arga musik i öronen också. Vi får se om jag blir mindre ilsken av det.

Det var därför jag skrev den där anmälan till skolinspektionen. För att jag var arg. Fast jag inte visste det. Men en anmälan, det gjorde jag. Jag satt här och skrev i timmar. Utförligt, noggrannt, tydligt. Utöver det tre-sidiga formuläret blev det åtta sidor bilagor. Hoppas att det är någon som orkar läsa dem. Jag måste skicka iväg det analogt. 😐 Jag gjorde sådär som tanter som jobbar på kommunen gör. Jag skrev allt digitalt, naturligtvis, och så skrev jag ut allt och stoppade i kuvertet. Allt utom formuläret, som jag var tvungen att fylla i med en riktig penna. Word-dokumentet det kom i ville nämligen inte alls vara redigerbar. På tal om riktiga pappersmail, det finns ett helt underbart citat om det på http://warpdrive.se/39109. Helt underbart, verkligen.

Jag har nån jävla ögonfrans i ögat. >:( Brände munnen också.

Jag pratade med min läkare i morse. Han gratulerade till bröllopet. 🙂 Jag tycker om honom. Han är en jättebra läkare. Han förstår precis och frågar inga dumheter som “Hur mår du?” och förväntar sig att jag ska dra mina slutsatser själv. Han frågar istället vad jag tycker om medicinerna och berättar vad jag kan förvänta mig och hur jag ska göra saker bättre. Bara för det så ska han sluta om ett par veckor. Så nästa gång jag har kontakt med läkare så kommer det att vara en ny. Igen. Vi kom fram till att jag ska sluta med Lyrican. Nedtrappning under 3 veckor, sen är det slut med dem. Yey. Eller nåt…

Åh, jag tycker inte om det här jävla utseendet på bloggen. Måste byta det.

2 Comments

  • Tiina

    Aah då var det inte spöken jag hörde i natt då eller inbilla mig om att jag kände kaffe lukten, trodde fan jag blivit helt knäpp. då kan jag släppa det eftersom det bara var du som var uppe och faktiskt koka kaffe. Man får vara en liten BF ibland, det sa ju du själv till mig =)

  • Britt-Marie

    Jag är själv rätt arg just nu. Det händer bara en massa skit hela tiden, tills man är så uppskruvad och uttömd på energi att man omöjligt fungerar på ett endaste plan. Jag dricker också en hel del kaffe, fast jag vet att kaffe stressar kroppen, men det är ju så underbart gott! Har du provat kaffe med ett par klickar vispad grädde på toppen? Gör det, det smakar ljuvligt! Som en liten tröst i allt jävla elände!
    Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.