Kaffemonster

En månad!

Idag har vi varit gifta i en månad! Älskling kom hem med en underbart fin blombukett och en söt liten glasnalle med vacker text. Jag trodde såklart att det var just för att fira månadsdagen, men den hade han ju glömt. 🙂 Detta ville han ge bara för att. Det är ju ännu gulligare!

Min fina älskling…

2 Comments

 • Britt-Marie

  Wow! Var lycklig! Du har fått en fin gubbe! Hoppas han fick något fint av dig också. En extra puss och kram, kanske…

  • Kirsi

   Ja, jag har en helt underbar familj. Jag är så lycklig för det!

   Jag tänkte ju inte på att ge honom någon present. Så han fick bara en massa kramar och pussar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.