Kaffemonster

Minnet

Jag har varit helt deprimerad hela dagen idag. Med tandvärk och allt.

Låg och tittade på Äntligen hemma, något som alltid piggar upp. Fick givetvis lite inspiration och försökte pränta in de nya idéerna i min vill-ha-lista i huvudet. Meningslöst. Jag insåg att jag aldrig kommer att komma ihåg det viktiga när jag väl får möjlighet att göra mina drömmar, åtminstone några av dem, verkliga. Så jag tog fram alla mina Drömhem & trädgård och gjorde en minneslista på gammaldags vis. Lite klipp och klistra på A4-ark. Nu måste jag bara köpa en fin pärm till bladen. 🙂

Jag tror att jag lider av blodbrist.

One Comment

  • Britt-Marie

    Håll dina drömmar levande! Det är jätteviktigt. Utan drömmar är vi inte levande människor längre.
    Kanske du har blodbrist? Ibland, när jag läst bland texterna i dina bloggar, har jag undrat över om någon läkare någonsin tagit ordentligt med prover på dig? HOrmonvärden, ämnesomsättningsprover, osv. Kanske det vore något att ta tag i?
    Man kan ha en kemisk obalans i kroppen som gör att man mår så dåligt som du ofta gör. Det går att få svar på detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.