Kaffemonster

Dagens genialiska påhitt

Som mamma får man (kvinna) ha fantasi och vara rätt påhittig ibland. Rätt ofta egentligen. Det ingår i arbetsbeskrivningen. Vid tillfällen när det inte är värt att bråka eller då det inte finns ork till förklaringar, måste man kunna uppfinna ovanliga lösningar.

Alldeles nyss hade vi en grinig liten dam här som gnällde om att hon inte har godis (och att jag minsann har moffat hela veckan, det har hon minsann sett bevis på). Efter att ha klargjort att om hon ska ha godis får hon köpa det med sina egna pengar, vi har glass hemma så hon kan ta det istället. Glasspinnarna som var kvar i frysen var Piggelin och inte Päronsplit som jag trodde, så den griniga damen var missnöjd och allt var katastrof eftersom hon inte gillar Piggelin. Så jag föreslog att hon tar en skål med vaniljglass och doppar Piggelinen i den.

Voila! Päronsplit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.