Kaffemonster

Flattr!

Nu har jag också ordnat Flattr. 🙂 Jag är inte helt med på hur det egentligen fungerar (det finns så mycket förvirrande info överallt så min hjärna har inte hunnit bearbeta den), men det finns nya knappar här på bloggen. Man kan klicka på dem! (Wow liksom!)

Johanna har beskrivit det bra:

Flattr är ett sätt att betala för innehåll på nätet utan att kostnaden skenar iväg. Man betalar en liten valfri summa i förväg, klickar på en knapp när man gillar något, och pengarna fördelas sedan till de man klickat på.

Det är som en gilla-knapp med mening, som någon sa.

Alltså, om man tycker att ett (eller många) av mina blogginlägg är riktigt bra så kan man klicka på Flattr-knappen. Har man då ett eget konto så distribueras en del av den personens innestående saldo till mig så småningom. Om man inte har ett Flattr-konto så gissar jag att man då får möjligheten att skapa ett. Spännande va? På det här viset kan man då donera en liten slant till någon man tycker förtjänar det. 🙂

Nu måste jag försöka läsa på lite mer om allt det här. Ska se om jag kan förstå hur jag stoppar in pengar på mitt konto så att jag kan flattra andra (främst Johanna, som är den enda jag vet som har flattr-knappar, då)…. Ska också lära mig att stava Flattr utan att först behöva radera ordet “fralla” flera gånger.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.