Kaffemonster

Populärt

För andra gången får jag ett mail med ett erbjudande om att lägga till min blogg på en samlingssida med populära och läsvärda bloggar. Väldigt smickrande. 🙂

I höstas var det Sverige Bloggar som tyckte att min blogg är intressant och ville lägga till mig i sin databas i utbyte mot en liten länk (som finns här). Nu mailade VIP Bloggar och undrade om jag inte ville vara med där och då skriva ett inlägg och länka till MinePick. Naturligtvis ska jag göra det! Sonen min är ju en ihärdig Minecraft-spelare, så det är klart att jag hjälper till att göra lite reklam för en sida för andra spelare.

creeper

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.